Καταγγελία για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας των σχολείων

 

 Δελτίο Τύπου

 

Η δημοτική αρχή μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας των σχολείων και μάλιστα «ντάλα» καλοκαίρι!

 

     Tο φαινόμενο της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού συνεχίζεται. Μετά την καθαριότητα του δήμου μας, την σίτιση στους παιδικούς σταθμούς σειρά έχει η καθαριότητα των σχολείων του δήμου μας. Mόνο τυχαία δεν είναι η χρονική περίοδος που η διοίκηση μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση αυτή, ούτε είναι η πρώτη φορά που λαμβάνονται τέτοιου είδους αντεργατικές-αντιλαϊκές αποφάσεις τον μήνα Αύγουστο.

 

 

     ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ. Είναι απαράδεκτοι. Φέρνουν θέματα τον Αύγουστο γιατί δεν θέλουν στα πόδια τους εργαζόμενους, γονείς και τις αντιδράσεις τους. Είναι υποταγμένοι στην πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός τους είναι να βάλουν “το χέρι τους στην τσέπη μας” ακόμα πιο βαθιά. Να πληρώνουμε τα πάντα στο όνομα της ανταποδοτικότητας. Θέλουν να καταργήσουν κάθε δωρεάν παροχή που είχαμε μέχρι σήμερα, όλα στο βωμό του κέρδους. Στόχος τους να ενισχύσουν όσο περισσότερο γίνεται την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, των εργολάβων αλλά και να καταπατήσουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.

 

 

 

Έξω οι εργολάβοι από τον δήμο μας – Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στην καθαριότητα με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

 

 

Αύγουστος 2015,

 

 

Το γραφείο τύπου

 

 

www.lsoropou.wordpress.com