Καταγγελία του Γ. Γιασημάκη για παραποίηση και αλλοίωση αποφάσεων του Δ.Σ. Ωρωπού

Απαράδεκτο και πολιτικά ανήθικο χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Παράταξης «Δυναμική Πολιτεία» κ. Γ. Γιασημάκης την αλλοίωση και παραποίηση  αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις ανακοινώσεις του κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Οκτωβρίου 2016, τόνισε ότι άλλα ψηφίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και γράφουν τα πρακτικά και άλλα γράφουν οι αποφάσεις προκαλώντας την οργή του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Στέργιου Γκικάκη αλλά και του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση, ο οποίος τον κάλεσε να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στον Εισαγγελέα.

Ο κ. Γ. Γιασημάκης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλέστηκε συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια του όπου κατά την άποψη του υπάρχουν αλλοιώσεις και παραποιήσεις αποφάσεων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σ. Γκικάκης αποκάλεσε τον κ. Γ. Γιασημάκη ψεύτη, λέγοντας ότι γίνεται πλήρης απομαγνητοφώνηση των πρακτικών.

Ο κ. Γ. Γιασημάκης απάντησε στον κ. Γκικάκη ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος είναι ο ψεύτης και ποιος λέει την αλήθεια. «Αν θίγεστε κ. Πρόεδρε να μου κάνετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Σας προκαλώ να μου κάνετε μήνυση».

Ο Δήμαρχος κ. Θ. Ρούσσης ζήτησε από τον κ. Γ. Γιασημάκη να καταθέσει στον Εισαγγελέα ότι στοιχεία έχει σε διαφορετική περίπτωση τον θεωρεί συνυπεύθυνο λέγοντας του «εδώ είναι Δημοτικό Συμβούλιο και τις κορόνες σας έξω από την αίθουσα αυτή».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Παράταξης «Ενεργός Δήμος, Ενεργοί Πολίτες» κ. Νώντας Δημητρίου επανέφερε παλαιότερη πρόταση του για ψηφιακή καταγραφή των πρακτικών ώστε να μην υπάρχουν αιχμές και να μπορεί να ενημερώνεται κάθε δημότης.

Διαβάστε: Ψηφίστηκαν ο προϋπολογισμός 2017 του Ν.Π.Δ.Δ. και η αναθεώρηση του προγράμματος και η αναμόρφωση του  προϋπολογισμού 2016 της Κ.Ε.Δ.Ω

Comments are closed.