Καταζητείται ο Γιώργος Κατίδης για ξυλοδαρμό

10.1.2016

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας της Πέλλας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Γιώργου Κατίδη, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (10/01) κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Αγίου Λουκά – Πυρσού Πετριάς, στον οποίο συμμετείχε ως μέλος της ομάδας του Αγίου Λουκά επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πετριάς.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος προέβη στην επίθεση απομακρύνθηκε από το γήπεδο κι έκτοτε αναζητείται, ενώ τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας, από όπου τα δύο πήραν ήδη εξιτήριο σήμερα το πρωί ενώ αστυνομικές πηγές έλεγαν ότι σύντομα θα δοθεί εξιτήριο και στον τρίτο νοσηλευόμενο.

Σε βάρος του Κατίδη, έχει σχηματιστεί δικογραφία με τις κατηγορίες του ξυλοδαρμού και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού.

Ο Κατίδης, ο οποίος κατάγεται από τον Άγιο Λουκά εδώ και τρία χρόνια έχει αποκλειστεί από τις εθνικές ομάδες εξαιτίας ναζιστικού χαιρετισμού που έκανε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΑΠΕ, news247