Καταπέλτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου

 

19.10.2015

 

 

Η αγάπη και το μίσος δεν κρύβονται και διαρκούν σαν την παλιά καλή κολόνια. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στις σχέσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, οι οποίες, αφού πέρασαν από συντροφικούς έρωτες, κατέληξαν σε μίσος.

 

 

Η κα Κωνσταντοπούλου δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ την μνημονιακή στροφή του Αλ. Τσίπρα, που οδήγησε και στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία του ΛΑΕ.

 

 

Έτσι δεν άφησε την ευκαιρία μιλώντας στο ΡΙΚ1 να εξακοντίσει τα βέλη της κατά του πρωθυπουργού για όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν προεκλογικά λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί».

 

 

Από το στόχαστρο της δεν διαφεύγει ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος για όσα συνέβησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών του Σεπτεμβρίου αναφέροντας στη συνέντευξή της – τρέιλερ της οποίας ήρθε στη δημοσιότητα – ότι «τηλεφωνιόντουσαν με τον κ. Παυλόπουλο και με τον κ. Τσίπρα για να διοργανώσουν εκλογές, την ώρα που η Πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του Κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι».

 

 

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι «υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία» και υποστηρίζει ότι «ούτε η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την Κύπρο, ούτε η κυπριακή κυβέρνηση στήριξε την Ελλάδα στις κρίσιμες συνεδριάσεις».