Καταπληκτική η συναυλία του Μανώλη Λιδάκη στον Κοκκινόβραχο στο Δήλεσι

Μια υπέροχη μουσική βραδιά με τον Μανώλη Λιδάκη μας χάρισε ο Δήμος Τανάγρας στο Δήλεσι, γεμάτη μελωδίες και αγαπημένα ακούσματα.

Στον Κοκκινόβραχο, χθες βράδυ 25 Αυγούστου, δίπλα στη θάλασσα και μέσα στα πεύκα παρακολουθήσαμε την ωραιότερη συναυλία του καλοκαιριού, που διοργάνωσε η Δ.Η.Κ.Ε.Τ. “Για να σε συναντήσω”.

Με τον Μανώλη Λιδάκη επί σκηνής να τραγουδάει τις μεγαλύτερες δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών και την Εμμανουέλα Χιώτη συντροφιά του, έγινε ένα σπουδαίο μουσικό συναπάντημα  που πρόσφερε στο κοινό μια εξαιρετική εμπειρία.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, συγκλόνισε με την ερμηνεία του και η Εμμανουέλα Χιωτάκη με τα τραγούδια της απέσπασε θερμά χειροκροτήματα.

Ένα μουσικό ταξίδι που μας μετέφερε μέσα στο χρόνο με τραγούδια που συγκίνησαν, διασκέδασαν και άγγιξαν την ψυχή, ξυπνώντας μνήμες, έρωτες και πάθη.

Την όμορφη μουσική βραδιά άνοιξε με το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από όσους καταφέραμε να διακρίνουμε μέσα στο πλήθος, την εκδήλωση της Δ.Η.Κ.Ε.Τ. τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Νικόλαος Θηβαίος, ο Αντιδήμαρχος Σχηματαρίου κ. Ηλίας Δημητρίου, η Αντιδήμαρχος Τανάγρας κα Μαρία Νίκα, ο Πρόεδρος της Δ.Η.Κ.Ε.Τ. κ. Αλέξανδρος Ανυφαντής και ο Αντιπρόεδρος κ. Διομήδης Δριχούτης, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Οινοφύτων κα Γωγώ Καμπιώτου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Σαμουρέλης, Λίανα Κακάλια και Λάζαρος Μαυράκης, ο Πρόεδρος Σχηματαρίου κ. Γιώργος Καραγκούνης, πολλοί ακόμα αιρετοί και φορείς του Δήμου Τανάγρας, καθώς και πλήθος κόσμου που αποθέωσε τον Μανώλη Λιδάκη.