ΛΑΙΚΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΩΡΩΠΟΥ 1

Καταστροφική για τους δημότες η απόφαση της δημοτικής αρχής να εισπράττει τα πρόστιμα από τα διόδια

 

Η δημοτική αρχή κυνικά παραδέχτηκε ότι θα εισπράττει τα πρόστιμα των 100 €, που καταλογίζονται στους δημότες μας ως παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. για κάθε διέλευση από τα διόδια με τεκμήριο φωτογραφίες από τις κάμερες των διοδίων.

Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή αρνήθηκε, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης ακόμα και να διεξαχθεί συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το πολύ σημαντικό αυτό πρόβλημα. Μάλιστα, ο δήμαρχος Ωρωπού κ. Ρούσσης χαρακτήρισε το αίτημα αυτό λαϊκισμό…

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί την τελευταία πράξη της ύπαρξης διοδίων στην περιοχή μας, που ψήφισαν μαζί με την «αντιπολίτευση» (Γιασημάκης, Οικονομάκος κλπ), καθώς σηματοδοτεί την ένταση της καταστολής.

Αποδεικνύονται απολύτως βάσιμες οι καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι όλοι τους τα ήθελαν τα διόδια, αρκεί να εισπράττεται μερίδιο από την λεία.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ.

Αυτοί ήταν που, από κοινού με τα διάφορα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», λίγο πριν από τις εκλογές του 2014, καλούσαν τους δημότες μας να μην πληρώνουν διόδια λέγοντας ότι δεν θα έχουν συνέπειες, ότι θα τους καλύψουν νομικά κ.α.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Απαιτούμε να μην εισπράττει ο δήμος τα πρόστιμα.

Η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ.

Οι δρόμοι είναι λαϊκή περιουσία, εμείς τους έχουμε πληρώσει και πρέπει να τους απολαμβάνουμε δωρεάν.

Οκτώβριος 2018,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com