Κερατέα: Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητο με ηλικιωμένους. Μία νεκρή και 2 αγνοούμενοι

Νεκρή ηλικιωμένη στην Κερατέα από την σφοδρή κακοκαιρία Βρέθηκε πνιγμένη μέσα σε αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο. Αγνοούνται ακόμα δύο άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο στην Κερατέα, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη της από την Παρασκευή το απόγευμα.

Ωστόσο στο αυτοκίνητο μαζί της φαίνεται πως επέβαιναν ακόμα δύο ηλικιωμένοι, οι οποίοι αγνοούνται.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη ξεκίνησε μαζί με δύο ακόμα ηλικιωμένους γειτονές της με αυτοκίνητο, προκειμένου να πάνε για ψώνια, ενώ ήδη είχε ξεκινήσει η κακοκαιρία.

Ωστόσο μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ο γιος της να δηλώσει την εξαφάνισή της. Αμέσως άρχισε επιχείρηση εντοπισμού, και το απόγευμα τελικά η γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι άλλοι δύο ηλικιωμένοι αγνοούνται. Η περιοχή που βρέθηκε είναι ανάμεσα στο Βρωμοπούσι και στο Βρυόκαστρο, και είναι πιθανώς το όχημα να προσπάθησε να διασχίσει κάποιο γεφυράκι που υπήρχε στο σημείο, και το οποίο βρέθηκε και αυτό διαλυμένο από τον χείμαρρο.

Η τραγική ιστορία πίσω από τους τρεις ανθρώπους που αγνοούνταν στην Κερατέα

Τραγωδία με μία νεκρή και δύο αγνοούμενους, που αποτελούν σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θύματα της κακοκαιρίας, αποκαλύφθηκε σήμερα στην Κερατέα.

Από σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής βρέθηκε το απόγευμα πνιγμένη ηλικιωμένη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει χτες από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και σήμερα το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο χτες, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Οι δύο άνδρες δεν έχουν βρεθεί πουθενά μέχρι στιγμής και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: newsit, Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου