Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Ο σπαραγμός της μάνας και το ευχαριστώ της αδερφής του

Στη Μύκονο έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 14:30 στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου.

Συντετριμμένη η οικογένειά του πήρε το πρωί το πλοίο της γραμμής συνοδεύοντας για τελευταία φορά το παιδί τους στο νησί που τόσο αγάπησε, τη Μύκονο.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν μια και είκοσι το μεσημέρι όταν η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 45χρονου επιχειρηματία έφτανε στον ιερό ναό.  Εκείνη τη στιγμή ήταν που όλοι λύγισαν. Οι σπαρακτικές φωνές της μητέρας του Τζώρτζη Μονογιού, «έσκισαν» την απόκοσμη σιγή που επικρατούσε έξω από την εκκλησία.

Η Κατερίνα Μονογυιού μετά το τέλος της κηδείας του αδελφού της, Τζώρτζη θέλησε να πει δυο λόγια στους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν έξω από την εκκλησία.

Φορώντας μαύρα, συντετριμμένη είπε μόνο δύο λόγια μέσα από τη καρδιά της. «Θέλω να πω ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδελφό μου από την πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλε να κοιμάται. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε, δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ».

Ο αδερφός της, όπως τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση ενώ η ίδια παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να πάνε στο τραπέζι που παραθέτει η οικογένεια λέγοντας πως «το τραπέζι το κάνει ο Τζώρτζης».

Η Κατερίνα Μονογυιού σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βγαίνοντας από την εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον αδερφό της τέλος ευχαρίστησε τα μέσα για τα καλά λόγια που είπαν για τον αδερφό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO