Κινητοποιήσεις του Δήμου Κορυδαλλού για την μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής

8.12.2015

Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, αν δεν τηρηθεί η δέσμευση για μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής σε κατάλληλο χώρο εκτός Κορυδαλλού.

Ο κ. Κασιμάτης είπε ότι ενώ υπήρχε δέσμευση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για μεταφορά της δίκης τον Σεπτέμβριο σε νέα δικαστική αίθουσα στο Εφετείο Αθηνών, που κατασκευάστηκε και δαπανήθηκαν χρήματα για αυτόν ακριβώς τον λόγο, εντούτοις το θέμα εξακολουθεί να παραπέμπεται στις καλένδες.

«Η δίκη συνεχίζεται επτά μήνες τώρα στον Κορυδαλλό, με συνέπειες στην καθημερινή ζωή της πόλης και κυρίως της πρόσβασης των μαθητών στα 11 γειτονικά σχολεία, τους αθλητικούς χώρους και τους Παιδικούς Σταθμούς» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δημάρχου και προστίθεται ότι συγκεκριμένη δίκη θα κρατήσει περισσότερο από ενάμισι χρόνο.

Ανακοίνωση

Ο δήμος Κορυδαλλού, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καλούν σε συγκέντρωση- ενημέρωση για τους επτά μήνες από την έναρξη της δίκης, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα του Σινέ Παράδεισος, Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός, με ομιλητές συνηγόρους της πολιτικής αγωγής, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά, την δημοσιογράφο Ελευθερία Κουμάντου εκ μέρους του Παρατηρητηρίου “Golden Dawn Watch” και τον Πέτρο Κωνσταντίνου συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

In.gr