Κλέβουν τα στόμια από τους κρουνούς πυρόσβεσης στον Ωρωπό

Απίστευτο αλλά αληθινό! Κλέβουν τα στόμια από τους κρουνούς πυρόσβεσης, στον Ωρωπό.  Άγνωστη σπείρα, αδίστακτων, κλέβει τα στόμια από τους κρουνούς στην περιοχή του Ωρωπού επειδή είναι από χαλκό τα οποία και πουλάνε. Πρόκειται για εγκληματική πράξη κατά του κοινωνικού συνόλου.

Στην καταγγελία αυτή προέβησαν   κάτοικοι των Αγίων Αποστόλων ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα και να αναζητηθούν οι κλέφτες οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο  ανθρώπινες ζωές, αλλά και την  περιοχή η οποία είναι από τις ελάχιστες  πευκόφυτες που έχουν απομείνει στην   Αττική.

Οι άνδρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού  για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο αυτό έχουν πάντα  μαζί τους εφεδρικά στόμια, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως αν παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιήσουν τους κρουνούς.

Όσο για το γεγονός ότι δεν λειτούργησαν όλοι οι κρουνοί, στην πρόσφατη πυρκαγιά, στους Αγίους Αποστόλους, στο Κάλαμο, την περασμένη Δευτέρα, οφείλεται στο γεγονός ότι  δεν έχει παραδοθεί ακόμη το έργο της νέας σύνδεσης ύδρευσης της περιοχής.