Κλείδωσαν οι υποψήφιοι της ΝΔ σε τέσσερις περιφέρειες – Ο Πατούλης στην Αττική

 

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου επικρατέστερος υποψήφιος για το Δήμο Αμαρουσίου

Τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, σήμερα το πρωί κλείδωσαν οι εξής υποψηφιότητες:

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής δημιουργεί ένα ισχυρό δίδυμο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότερος αντικαταστάτης για τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου θεωρείται ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ και Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στενός συνεργάτης του πρώην Προέδρου της Ν.Δ. κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Επίσης, σήμερα το πρωί στην Πειραιώς κλείδωσαν ως υποψήφιοι περιφερειάρχες και δύο νέα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Πρόκειται για τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό, ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη, και για τον 38χρονο περιφερειακό σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, που θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα (τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.