Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες

23.1.2016

Κλείνουν τα Τέμπη επί δίωρο(12-14) σήμερα οι αγρότες και ταυτόχρονα αποφασίζουν σε γενική συνέλευση για την  κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Η επιτροπή αγώνα αγροτών και κτηνοτροφών του μπλόκου των Τεμπών απέστειλε πρόσκληση-κάλεσμα για συζήτηση για το μέλλον των κινητοποιήσεων, σήμερα, Σάββατο 23/01/2016 και ώρα 13:00 μ.μ στα Τέμπη. Στην πρόσκληση-κάλεσμα αναφέρει τα εξής:

«Οι αγρότες έφτασαν στα Τέμπη με αγωνιστική διάθεση και στέλνοντας το μήνυμα οτι αυτός ο αγώνας θα δοθεί μέχρι τέλους.

Οι αγρότες όλης της χώρας με μια φωνή αποφασίζουν και ζητούν να αποσυρθούν
-το ασφαλιστικό ,
-το φορολογικό ,
-να ανοίξει ο διάλογος με την κυβέρνηση και για το κόστος παραγωγής.

Η σημερινή κυβέρνηση βάζει ταφόπλακα στον πρωτογενή τομέα.

Τα εξοντωτικά μέτρα τα οποία θέλει να εφαρμόσει, μας οδηγούν σε απόλυτο αδιέξοδο. Μας αφαιρεί την προοπτική ανάπτυξης και με την συμπεριφορά και τον τρόπο που ενεργεί δείχνει να μην υπολογίζει αγρότες ,κτηνοτρόφους ,νέους αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες και κατ’ επέκταση τη χώρα μας.

Η Συντονιστική των Τεμπών καλεί σήμερα Σάββατο 23/01/2016 και ώρα 13:00 μ.μ. να παρευρεθούν στα Τέμπη οι φορείς του νομού Λάρισας, Περιφερειάρχης ,Δήμαρχοι, Επιμελητήρια και ελεύθεροι επαγγελματίες που πλήττονται και αυτοί μαζί μας από τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Επίσης καλούμε απ’ όλη την Ελλάδα εκπροσώπους συντονιστικών που έχουν κάνει μπλόκο για μια πρώτη ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον των κινητοποιήσεων».