Κοινωνικό μέτωπο για τη στήριξη του αγώνα των αγροτών

24.1.2016

Κοινωνικό μέτωπο δημιουργείται για τη στήριξη του αγώνα των αγροτών που όπως πολλοί εκτιμούν αν ευοδωθεί θα ανοίξει το δρόμο και για τις άλλες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης στα αιτήματά τους. Το ασφαλιστικό ασφαλώς είναι η κορωνίδα αλλά πίσω από αυτό υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα ανοιχτά εξαιτίας των μνημονίων και την ανερμάτιστης κυβερνητικής πολιτικής.

Σήμερα τη συμπαράστασή τους στο αγώνα των αγροτών και στα αιτήματά τους εξέφρασαν  εκπρόσωποι φορέων από όλη τη Θεσσαλία, οι οποίοι μαζικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας.

Δήμαρχοι από όλη τη Θεσσαλία αλλά και λοιποί αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι εργατικών κέντρων, κοινωνικών φορέων, συνταξιούχων, φοιτητών, γυναικών και παραγωγικών φορέων προσήλθαν στο μπλόκο της Νίκαιας και τάχθηκαν στο πλευρό των αγροτών, υπογραμμίζοντας τη δημιουργία ενός ευρύτερου κοινωνικού μετώπου.

Το ενδιαφέρον των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας στρέφεται τώρα στην πανελλαδική σύσκεψη όλων των μπλόκων -χωρίς αποκλεισμούς όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι- που έχουν συγκαλέσει για την ερχόμενη Τρίτη στη μία μετά το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, προκειμένου να λάβουν συλλογικές αποφάσεις για την πορεία του αγώνα τους.