Κοκαΐνη αξίας 5 εκ. βρήκαν στο διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Ποιος είναι ο 33χρονος που συνελήφθη

135 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος και όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη ένας Σέρβος. Στο σπίτι βρέθηκαν 12.000 ευρώ όμως η αξία της κοκαΐνης ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι 33 ετών, μελαχρινός και μετρίου αναστήματος.

Ο εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών και η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση και την αξιοποίηση πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών.

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που διακινεί ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες.

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα  όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

O εντοπισμός της ποσότητας-μαμούθ ναρκωτικών έρχεται μετά τις αποκαλύψεις για το μεγάλο κύκλωμα  διακίνησης κοκαΐνης στο οποίο εμπλέκονται ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες.

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου.

Όπως αναφέρουν σε δήλωσή τους: “Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι το όνομα του Σέρβου είναι Μάρτιν.

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Ο 33χρονος Σέρβος πήρε προθεσμία και την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

thetoc