Κοπή Βασιλόπιτας Εξωραϊστικού Συλλόγου Άγιος Κωνσταντίνος και «Αθανάσιος Διάκος» στο Σαραντάρι

Δελτίο Τύπου 

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε, την Κυριακή 21  Ιανουαρίου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Άγιος Κωνσταντίνος στα γραφεία του.

Σε μια λιτή αλλά ζεστή τελετή ο πρόεδρος κ. Αντώνης Καζάλης και τα μέλη του Συλλόγου καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους για την συνδρομή τους στις δράσεις του συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ανακοίνωσε τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και αφορούν την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα το αντιπλημμυρικό του Άγιου Κωνσταντίνου, προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, έργα οδοποιίας, για την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου, προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, κατασκευή δικτύου Ύδρευσης προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ και μελέτη για το παρατηρητήριο Ασωπού ποταμού, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Δάβρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος των Νέων Παλατίων κ. Θεοφάνης Καζαμίας.

   

  

Ακολούθως,  ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Ρούσσης,  παρέστη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Αθανάσιος», στο Σαραντάρι.

Ήταν μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στη σκιά του εκλιπόντος, κατά την προηγούμενη χρονιά, Προέδρου και στυλοβάτη του Συλλόγου, του αείμνηστου  Θανάση Κατερίνη, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τους οικιστές της περιοχής,

Ο Θανάσης Κατερίνης είχε τιμήσει με προσωπική φιλία  τον Δήμαρχο κ. Θωμά Ρούσση, ο οποίος συγκινημένος αναφέρθηκε στο έργο του.

Χαιρετισμούς απηύθυναν  ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λευτέρης Τσώτσος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος, κ. Δήμος Θανασούλας, οι οποίοι ευχαρίστησαν  θερμά την Δημοτική Αρχή για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξη της στο δύσκολο έργο τους.

Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Δάβρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης και οι Πρόεδροι των  Τοπικών Διαμερισμάτων των Νέων Παλατίων κ. Θεοφάνης Καζαμίας και Σκάλας Ωρωπού κ. Γιάννης Φαφούτης.

  

  

 

Από το Γραφείο Τύπου

Του Δήμου Ωρωπού