Κοριτσάκι 8 χρονών έφυγε από το σπίτι-Το βρήκε ζευγάρι που τη βίασε και τη σκότωσε

Τις τελευταίες του στιγμές ενώ είχε φύγει από το σπίτι του και πριν συναντηθεί με το ζευγάρι που τη δολοφόνησε κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Το μικρό κορίτσι, η Βίκα Τελπιάκοβα 8 χρονών μόλις είχε μαλώσει με τους γονείς της, είχε φύγει από το σπίτι και περιφέρονταν στους δρόμους μόνο του. Φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι και ένα γαλάζιο σορτς.

Μέχρι που τη βρήκε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ο Ιγκόρ και η Κριστίνα Ντβορνίκοφ. Μίλησαν γλυκά στη μικρή και την έκαναν να κάμψει κάθε αντίσταση και φόβο της. Της είπα να πάει στο σπίτι τους για να μείνει μέχρι να της περάσει και ότι την επόμενη μέρα εάν ήθελε θα ειδοποιούσαν τον πατέρα και τη μητέρα της.

Το κοριτσάκι δέχτηκε και τότε άρχισε ο εφιάλτης της που έμελε να είναι και μοιραίος. Το ζευγάρι την τάισε στο σπίτι και της έδωσε να πιει γάλα. Μέσα είχαν ρίξει υπνωτικό. Την νάρκωσαν και στη συνέχεια τη βίασαν. Στο τέλος την έπνιξαν και πέταξαν το κορμάκι της σε μια λίμνη λίγο έξω από την πόλη του Σακχάλιν στη Ρωσία.

Οι αστυνομική έρευνα εντόπισε το ζευγάρι των δολοφόνων από τις κάμερες ασφαλείας των δρόμων και τους συνέλαβε. Ο άνδρας αρνείται ότι σκότωσε και βιασε τη μικρή ενώ η σύζυγος του έσπασε στην ανάκριση και τα ομολόγησε όλα.