Κουκουλοφόροι αμαύρωσαν τις φοιτητικές εκλογές

18.5.2016

Γυαλιά καρφιά τα έκανα κουκουλοφόροι  σε Νομική, Πάντειο και Παιδαγωγικό, σήμερα, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών.

Γυαλιά καρφιά στη Νομική

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κτίριο της Νομικής ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών και τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στη σχολή από την την είσοδο της οδού Μασσαλίας και έσπασαν τα τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αρπάξουν τις κάλπες, όμως η αντίδραση των φοιτητών ήταν άμεση και τα επεισόδια δεν έλαβαν έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά. Η διαδικασία των εκλογών, πάντως, συνεχίζεται κανονικά.

Επεισόδια και στο Παιδαγωγικό

Τα σοβαρότερα, ωστόσο επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έξω από το κτήριο του Παιδαγωγικού στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου όταν ομάδα κρανοφόρων φοιτητών συνεπλάκη με κουκουλοφόρους. Στο σημείο, μάλιστα, έφτασαν και άνδρες των ΜΑΤ για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Εισβολή και στο Πάντειο -Στον αέρα η διαδικασία

Άγνωστοι εισέβαλαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει τις σφραγίδες της εκλογικής διαδικασίας.

Έπειτα από αυτό το γεγονός η διαδικασία των εκλογών στο Πάντειο είναι στον αέρα και οδεύει προς ακύρωση, καθώς έχει αποχωρήσει ήδη η Πανσπουδαστική από τη διαδικασία.