Κούκλος ο νέος σύντροφος της Μόνικα Μπελούτσι!

Και ήταν όλοι τους εκεί. Η Κλόντια Σίφερ, η μούσα του Κρίστεν Στούαρτ, η Άννα Γουίντορ, η Ελ Φάνινγκ και, φυσικά, η πανέμορφη Μόνικα Μπελούτσι που ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για να την τιμήσει την μνήμη του σπουδαίου Καρλ Λάγκερφελντ στο σόου του οίκου Chanel που έλαβε χώρα στην γαλλική πρωτεύουσα την Τρίτη 5 Μαϊου. 

Ο Λάγκερφελντ «έφυγε» και ο πλανήτης δε λέει να συνέλθει, όλα δείχνουν πως ο πλανήτης της μόδας είχε να υποστεί ένα τόσο άγριο σοκ από τον χαμό του Τζιάννι Βερσάτσε πίσω στον μακρινό Ιούλιο του 1997 ή του Αλεξάντερ ΜακΚουίν τον Φεβρουάριο του 2010. Όμως προχθές το απόγευμα στην Πόλη του Φωτός όλοι είχαν να μιλούν για μόνον ένα πράγμα. Το γεγονός ότι η Μπελούτσι, πρώην κυρία Βίνσεντ Κασέλ, ο οποίος λέγεται πως την άφησε για την 21χρονη Τina Κunakey, εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με νέο σύντροφο στο πλευρό της.

Η Μπελούτσι, πρώην κυρία Βίνσεντ Κασέλ, ο οποίος λέγεται πως την άφησε για την 21χρονη Τina Κunakey, εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με νέο σύντροφο στο πλευρό της.

Ο λόγος για τον ψηλόλιγνο και πολύ γοητευτικό Γάλλο γλύπτη Νικολάς Λεφέμπρ, που διαθέτει στα παρουσιαστικό του όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που μαρτυρούν άντρα με έντονη καλλιτεχνική υπόσταση. Το υπέροχα κομψό ντύσιμο του «έδενε» καταπληκτικά στο πλάι της πάντα στιλάτης Μόνικα, τα μακριά μαλλιά του έπεφταν ανεπιτήδευτα στους ώμους του, το χαμόγελο του διακριτικό και ευγενικό δίπλα της, σα να έλεγε «Όλος ο κόσμος την ποθεί, αλλά την έχω εγώ».

Ο λόγος για τον ψηλόλιγνο και πολύ γοητευτικό Γάλλο γλύπτη Νικολάς Λεφέμπρ, που διαθέτει στα παρουσιαστικό του όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που μαρτυρούν άντρα με έντονη καλλιτεχνική υπόσταση.

Ελάχιστη σημασία έχουν σχόλια που κάνουν λόγο για την διαφορά της ηλικίας τους – εκείνος είναι 36 ετών και εκείνη 54. Η Μπελούτσι «ροκάρει» με την επιλογή του συντρόφου της. Όχι γιατί είναι νέος, όχι γιατί είναι ωραίος, αλλά γιατί φαίνεται τόσο μα τόσο ενδιαφέρον και έξυπνος.