ΚΟ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στις Φυλακές Ωρωπού

Για την πορεία του έργου της ανάπλασης των Φυλακών Ωρωπού, στην κατεύθυνση της δημιουργίας του μουσείου δημοκρατίας, ιστορίας και πολιτισμού το ερχόμενο διάστημα ενημερώθηκε αντιπροσωπεία της ΚΟ Ωρωπού του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Βασίλη Γεωργόπουλο και τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική, Βαγγέλη Χριστοφόρου, από τον Δήμαρχο Ωρωπού, Γεώργιο Γιασημάκη.

Η κομματική αντιπροσωπεία έθεσε το θέμα της ανάγκης εύρεσης στέγασης των συλλόγων και των σωματείων που στεγάζονται στον χώρο για το χρονικό διάστημα που ο χώρος των φυλακών θα είναι εργοτάξιο. Επίσης, επανέλαβε και τόνισε την διάθεση του Κόμματος να βοηθήσει στην ανάπλαση του χώρου σαν μνημείου της αντιδικτατορικής πάλης του ελληνικού λαού με τον δανεισμό υλικού από την πάλη του λαού στην περίοδο της χούντας, που βρίσκεται στο αρχείο του Κόμματος.

Τέλος, ο Βαγγέλης Χριστοφόρου τόνισε την κάθετα αντίθετη άποψη του Κόμματος για τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και στην περίπτωση των Δήμων της χώρας. Η κομματική αντιπροσωπεία δεσμεύτηκε για την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων ανάπλασης, που είναι σημαντικό για τις ανάγκες του Δήμου Ωρωπού.