Κρήτη: Οι μπομπονιέρες βάφτηκαν με αίμα – Στο νοσοκομείο η έγκυος

Τη χαρά διαδέχτηκε ο θρήνος

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Κυριακής, στην εθνική οδό, στο ύψος των Μαλίων, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να χάνει τη ζωή της ακαριαία.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν μέλη οικογένειας από το Αίγιο, που είχαν έρθει στην Κρήτη προκειμένου να παρευρεθούν σε βάφτιση, όπως μαρτυρούν και οι μπομπονιέρες οι οποίες βάφτηκαν με αίμα στην άσφαλτο.

Οι  μπομπονιέρες “βάφτηκαν” με αίμα. Μετά την τραγωδία, πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας των εμπλεκόμενων στο δυστύχημα

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων που ήταν συνεπιβάτες της ηλικιωμένης γυναίκας που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στην εθνική οδό, στο ύψος των Μαλίων.

Όπως ανέφερε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, τόσο η εγγονή της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κύησής της, όσο και οι δύο συγγενείς της – πατέρας της και θείος της – νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της εγκύου, αλλά και του εμβρύου που κυοφορεί, είναι καλή.

Εξάλλου, ο πατέρας της και ο θείος της, οι οποίοι υπέστησαν θλαστικά τραύματα, νοσηλεύονται – και αυτοί – εκτός κινδύνου.

Παρακολουθήστε στο video της ΚΡΗΤΗ TV,τα  όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στην εθνική οδό ελάχιστα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στο ύψος των Μαλίων με την μεταφορά της νεκρής γυναίκας στο ασθενοφόρο.

 

neakriti