Κρίσιμη ώρα για τους «12» της Αντιπολίτευσης: Θα απέχουν ή θα επανέλθουν στο Δ.Σ. Ωρωπού;

7.7.2016

Η ώρα της αλήθειας για τους “12” της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ωρωπού έφτασε. Σήμερα, το απόγευμα στο Μαρκόπουλο, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με θέματα εξαιρετικής σημασίας, καθώς θα ληφθούν αποφάσεις για την αποκομιδή των απορριμμάτων της ευρύτερης περιοχής και έργων υδροδότησης στα Δημοτικά Διαμερίσματα  του Αυλώνα και του οικισμού Ωρωπού.

Η Αντιπολίτευση των “12” με επιστολή της πρόσφατα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και προς τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Κουρουμπλή είχε γνωστοποιήσει την απόφαση της να μην μετέχει στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων μέχρι να δώσει εξηγήσεις ο Δήμαρχος κ. Θ. Ρούσσης  για το θέμα των χωματερών στο Συκάμινο.

Στο Δήμο όμως τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ κάποιοι μιλούν και για αναθέσεις-εξπρές δεκάδων χιλιάδων ευρώ για τον υποσταθμό του υδραγωγείου στη Μαυροσουβάλα, που θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από την Δημοτική Αρχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται σε λίγες ώρες σύσκεψη της Αντιπολίτευσης για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να επανακαθοριστεί η στάση της.

Σε κάθε περίπτωση είναι η ώρα των αποφάσεων για τους “12” της Αντιπολίτευσης. Θα παραμείνουν στην αρχική απόφασή τους για αποχή από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων κρατώντας σταθερή κι άκαμπτη θέση ή θα αλλάξουν την απόφασή τους και θα μετέχουν κανονικά ασκώντας υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση; Οίδομεν!