Κρατούν την τύχη του ποδοσφαίρου στα χέρια τους οι Πρόεδροι των ομάδων

8.3.2016

Σήμερα Τρίτη στις 16:00 στα γραφεία της Super League θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων με στόχο να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και ειδικά μετά την απόφαση Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί από τον Θόδωρο Γιαννίκο (νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και εκ των αντιπροέδρων) και τον (επίσης εκ των αντιπροέδρων) Σάββα Θεοδωρίδη. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δώσει το παρών και ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης λόγω του ότι η ελληνική δικαιοσύνη του έχει επιβάλει –μεταξύ άλλων- τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη (εν τοις πράγμασι ιδιοκτήτης) και τον διευθύνοντα σύμβολο Αλέξη Δέδε, ενώ ο Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χρήστο Παναγόπουλο. Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη θεωρείται δεδομένη. Εξάλλου, η σύσκεψη πήγε από τις 14:30 στις 16:00 για να προλάβει να επιστρέψει από το εξωτερικό το αφεντικό του ΠΑΟΚ, ενώ μαζί του θα είναι είτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, είτε ο Λούμπος Μίχελ.