Κραυγή αγωνίας από τη Sinead O’Connor – Το εξομολογητικό βίντεο που ανέβασε στο Facebook

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια λέει ότι ζει σε ένα μοτέλ και παραδέχεται ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας 

H Sinead O’Connor φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.   Αυτή τη φορά η Ιρλανδή ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο όπου εμφανίζεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση να εξομολογείται ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας ενώ απευθύνει έκκληση στην οικογένειά της να επικοινωνήσει μαζί της.

Το βίντεο διάρκειας 12 λεπτών φέρεται ν’ ανέβηκε την περασμένη Πέμπτη από ένα μοτέλ στο Νιου Τζέρσι, με την O’ Connor να δηλώνει ότι μένει πλέον εκεί.   «Είμαι τελείως μόνη μου. Δεν υπάρχει κανένας στη ζωή μου εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – τον πιο γλυκό άνθρωπο στον πλανήτη, ο οποίος μού λέει ότι είμαι η ηρωίδα του, και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… Και είναι κάπως αξιολύπητο», τονίζει η τραγουδίστρια που υποστηρίζει ότι έφτιαξε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους γύρω από τις ψυχικές ασθένειες.

«Ελπίζω ότι θα φανεί κατά κάποιο τρόπο χρήσιμο, όχι σε μένα, αλλά στο γεγονός ότι ξέρω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που είναι σαν εμένα, που δεν έχουν τους αναγκαίους πόρους που διαθέτω εγώ στην καρδιά μου ή στο πορτοφόλι μου γι’ αυτό το σκοπό», προσθέτει.   «Αν είχε να κάνει μόνο με εμένα, θα είχα “φύγει”.

Κατευθείαν πίσω στη μητέρα μου γιατί εδώ και δύο χρόνια περπατάω μόνη μου σε αυτή τη Γη σαν τιμωρία επειδή είμαι ψυχικά άρρωστη και θυμώνω που κανένας δεν νοιάζεται», λέει ακόμη η Ιρλανδή τραγουδίστρια.  «Γιατί είμαστε μόνοι; Οι άνθρωποι που υποφέρουν από ψυχικές ασθένειες είναι οι πιο ευάλωτοι στον πλανήτη. Πρέπει να μας φροντίζετε. Δεν είμαστε σαν όλους τους άλλους. Ήθελα να φτιάξω αυτό το βίντεο για να καταλάβετε όλοι πώς είναι. Είναι το στίγμα που μας σκοτώνει, όχι η ψυχική ασθένεια», συνεχίζει.

Μία γυναίκα που μένει επίσης στο συγκεκριμένο μοτέλ μίλησε στην «Page Six» και υποστήριξε ότι η O’Connor μένει εκεί περίπου μία εβδομάδα. Από την άλλη, το τοπικό site NorthJersey.com ανέφερε τη Δευτέρα ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει την παραμονή της διάσημης τραγουδίστριας στο μοτέλ.   Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, η O’ Connor είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Ιρλανδία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.facebook.com/100006731236998/videos/1977219565845732/

Πηγή: www.lifo.gr