Κυριάκος Μητσοτάκης: Αντίπαλος μας ο ΣΥΡΙΖΑ

26.10.2015

Αρκετά ήπιος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας απόψε στην ΕΡΤ, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική που ασκεί.

«Ο αντίπαλος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα οι συνυποψήφιοι. Ο καθένας θα προβάλει τις δικές του θέσεις αλλά καλό είναι να μην καταλήγει αυτός ο διάλογος σε προσωπικές αντιπαραθέσεις», είπε.

Παράλληλα, αναφερόμενος σε όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Μαδρίτη, κατά τη συνεδρίαση του ΕΛΚ, ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε: «Βλέπω τις τελευταίες ημέρες να εντείνονται οι προσωπικές επιθέσεις  και αντιπαραθέσεις για ζητήματα που τα θεωρώ μικρής σημασίας. Δεν θέλω να σχολιάσω τι έγινε ή τι δεν έγινε στη Μαδρίτη και σε κάθε περίπτωση μία εσωτερική διαφωνία να υπάρχει, δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή η διαφωνία να εξάγεται και να δίνουμε με αυτό τον τρόπο τροφή στους πολιτικούς αντιπάλους μας».

«Πιστεύω ότι έχω παρουσιάσει το πιο σοβαρό και συγκροτημένο σχέδιο για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της ημικαθεστωτική αντίληψη.

Τέλος σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Απ. Τζιτζικώστα, εξήγησε, ότι τον σέβεται ως περιφερειάρχη, αλλά διευκρίνισε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα του καθώς δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019.