Κυρ. Μητσοτάκης: Οι γυναίκες θα δώσουν τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία

23.4.2016

Οι γυναίκες θα δώσουν την νίκη στη Νέα Δημοκρατία  τόνισε ο Κ Μητσοτάκης σε παράλληλη εκδήλωση του τομέα γυναικών στο συνέδριο του κόμματος εκδηλώνοντας τη στήριξή του στις γυναίκες  που βιώνουν πολύ έντονα την κρίση στη χώρα.

«Προέρχομαι από μια γυναικοκρατούμενη οικογένεια» είπε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως αποφάσισε να διατηρήσει την ποσόστωση των γυναικών στα κομματικά όργανα.

«Θα διώξουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Με τον δικό σας αγώνα θα αντιστραφεί και η δημογραφική προτίμηση των γυναικών στον κ. Τσίπρα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως ειδικά σε συνθήκες μεγάλης κρίσης «οι γυναίκες τραβάνε το μεγάλο ζόρι». Όπως είπε, αυτές κρατάνε το νοικοκυριό και κάνουν τρεις δουλειές σε μια, ενώ τόνισε πως με την κοινωνική πολιτική που θα υλοποιήσει η ΝΔ θα στηριχθεί η γυναίκα στην οικογένεια και την κοινωνία. «Θα δώσουμε ευκαιρίες στις γυναίκες να αναδείξουν τα πολιτικά τους ταλέντα. Ξέρουμε πολύ καλά μέσα στα νοικοκυριά ποια είναι η δυνατή φωνή που καθορίζει την ψήφο και των ανδρών και εσείς θα δώσετε τη νίκη στη ΝΔ» είπε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στις γυναίκες του κόμματος.