Κυρ. Μητσοτάκης: Οι διαχωριστικές γραμμές είναι ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα

Μια  από τις πιο βιομηχανικές περιοχές της χώρας αλλά με μακραίωνη  ιστορική παρουσία, την Ελευσίνα, επισκέφτηκε χθες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρ. Μητσοτάκης

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στους φορείς της Ελευσίνας στο Δημαρχείο της πόλης ο πρόεδρος την Ν.Δ. δήλωσε πως οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. «Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε» συμπλήρωσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίσης δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι είναι εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα τα οποία ο ίδιος δημιούργησε.

«Καταφεύγει σε μία τεχνητή πόλωση, σε ένα ψεύτικο διχασμό, καθώς και σε μία ακραία ρητορική, η οποία δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου το οποίο περιμένουν οι πολίτες», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Διαβεβαίωσε δε ότι δεν έχει καμία διάθεση να τον ακολουθήσει «στον ολισθηρό κατήφορο τον οποίο έχει διαλέξει».

Χρέος μου και χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και να προτάξουμε ένα συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μεθοδικότητα, με συνέπεια και με προσήλωση στον τελικό στόχο», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής και πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυρ. Μητσοτάκη με τον οποίο είχε μια σύντομη αλλά ουσιαστική συνομιλία.