«Κόκκινη κάρτα» έδειξε ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Αν. Γαζβινιάν στην «Άποψη τώρα»

4.6.2016

Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε στο Δημ. Συμβούλιο της 3ης  Ιουνίου 2016 ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Αν. Γαζβινιάν αναφορικά με το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Άποψη τώρα» με τίτλο «Κίτρινη κάρτα στον Αντιδήμαρχο Αν. Γαζβινιάν».

Το δημοσίευμα αναφερόταν στη στάση που κράτησε ο Αντιδήμαρχος στο Δημ. Συμβούλιο της 18ης Μαΐου 2016, σχετικά με την αναβολή της συζήτησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για την περιοχή του Ωρωπού και το λόγο που έγινε για «κίτρινη κάρτα» την οποία ορισμένοι υποστηρίζουν ότι του έδειξε ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης.

Ο κ. Γαζβινιάν ρώτησε ευθέως τον Δήμαρχο εάν όντως ισχύει η «κίτρινη κάρτα» για να λάβει την απάντηση ότι «δεν δείχνω ούτε κίτρινη, ούτε κόκκινη κάρτα» όπως είπε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε «στηρίζω το έργο σου και είμαστε μαζί».

Λίγο αργότερα με αρκετή δόση χιούμορ, ο κ. Γαζβινιάν, όταν ήρθε η σειρά του να ψηφίσει για το εάν θα διεξαχθεί προ ημερησίας συζήτηση για την απόφαση του Εφετείου που αφορούσε το Δήμαρχο, είπε:

«και τώρα, μετά την κίτρινη κάρτα, η «Άποψη τώρα», θα μου δείξει και κόκκινη, καθώς ψηφίζω παρών».

Η εφημερίδα σε καμία περίπτωση δεν έχει το ρόλο του «διαιτητή» παρά μόνο καταγράφει τα γεγονότα και μεταφέρει τις απόψεις των πολιτών. Σέβεται τις θέσεις όλων και ιδιαίτερα όποιον έχει το θάρρος της γνώμης του και την εκφράζει ακόμα και αν έχει αντίθετη άποψη με τις αποφάσεις της παράταξης του.