Κόκκινο πανί Μάρδας Φάμελος στη Θεσσαλονίκη – Τους προπηλάκισαν οι αγρότες

31.1.2016

Κόκκινο πανί είναι εξαιτίας του ασφαλιστικού είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τους πολίτες όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοινωνία τους αντιμετωπίζει πια με άλλο πρόσωπο πολύ δηκτικό.

Μετά τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Π. Κουρουμπλή στη Βιάννο ένας ακόμη υπουργός και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος έγινε αντικείμενο έντονων αποδοκιμασιών σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.

Όπως μετέδωσε το Mega, αγρότες από τα μπλόκα της ανατολικής Θεσσαλονίκης μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση και ζήτησαν να ματαιωθεί, γιατί «εκδήλωση για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες δεν γίνεται».

Οι αγρότες ζήτησαν μεταξύ άλλων να αποσυρθούν οι κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, καθώς και να ανακληθούν οι δηλώσεις περί ακροδεξιών στοιχείων με αφορμή τα επεισόδια στην Agrotica.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κάποια στιγμή, προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με παριστάμενους που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.