Κ. Μπακογιάννης: Κύριε Πρωθυπουργέ στηρίξτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με πράξεις

Μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έστειλε στη κυβέρνηση έστειλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης  μετά τη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε από την κυβέρνηση να ενσκήψει με ουσιαστικό τρόπο   και με πράξεις  στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα στηρίξει την κοινωνία και προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο Πρωθυπουργός είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για θέματα που απασχολούν την περιφερειακή διοίκηση αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν επιμέρους τις περιοχές.

«Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους Περιφερειάρχες.

Αργότερα, μετά το πέρας της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας αινιγματικά πως καλό θα ήταν «να περάσουμε από τις συσκέψεις στην πράξη…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας:

«Χαίρομαι που, έστω και τώρα, κληθήκαμε να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό. Επειδή λέξεις όπως η ανάπτυξη ή η παραγωγική ανασυγκρότηση έχουν κακοποιηθεί στην Ελλάδα, καιρός είναι να επιμείνουμε στην ουσία. Εμείς δεν κάνουμε υψηλή πολιτική. Λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη. Καλό θα είναι, οι κυβερνήσεις να μάθουν να μιλούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και να τη βοηθούν. Μόνο έτσι επιτυγχάνεται πρόοδος πέρα και πάνω από κόμματα. Αρκεί να περάσουμε από τις συσκέψεις στην πράξη…», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.