Κ.Ο. Ωρωπού του ΚΚΕ: Οι φασίστες να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν για να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο

Καταγγέλλουμε την παρουσία τ φασίστα Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και μετέπειτα στελέχους του ΛΑΟΣ στην Μαλακάσα, ο οποίος μαζί με μια χούφτα θλιβερών παρατρεχάμενων του προσπάθησαν το απόγευμα του Σαββάτου να χύσουν ρατσιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο στην περιοχή.

Πετώντας τρικάκια που μιλάνε για «εισβολή» των προσφύγων-μεταναστών στην χώρα μας, εκφράσαν το εθνικιστικό τους μίσους ώστε να στρέψουν την δίκαιη αγανάκτηση του λαού μας για την συμμετοχή της χώρας στους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς όχι απέναντι στους πραγματικούς ενόχους που είναι η αστική τάξη και οι κυβερνήσεις της αλλά στα θύματα, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Δεν λένε κουβέντα για την Τουρκία, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., τις αστικές τάξεις των χωρών της περιοχής που όλοι μαζί συμμετέχουν στις Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για το μοίρασμα του φυσικού πλούτου και δημιουργώντας κύματα κατατρεγμένων.

Είναι «τσιράκια» του συστήματος, τα μαντρόσκυλα του και λειτουργούν ως η εμπροσθοφυλακή του.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας να αγωνιστεί μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ ενάντια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., για να καταργηθούν οι συμφωνίες του Δουβλίνου ΙΙ και της Ε.Ε.-Τουρκίας.

Να αγωνιστεί ενάντια στις επιδιώξεις των αστικών τάξεων των χωρών της περιοχής μας και στις κυβερνήσεις τους, της Ε.Ε. για την μετατροπή της χώρας μας σε μία απέραντη φυλακή προσφύγων και μεταναστών.

Για τον άμεσο απεγκλωβισμό των θυμάτων των Ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και για την μετάβαση τους στις χώρες του τελικού προορισμού τους.

Για την ανατροπή του καπιταλισμού, τη μήτρα που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία, τον πόλεμο, την προσφυγιά και το φασισμό – ναζισμό.

Για να οικοδομήσουμε τη νέα κοινωνία του σοσιαλισμού – κομμουνισμού.

Μάιος 2020,

Κ.Ο. Ωρωπού του ΚΚΕ