Λάκης Λαζόπουλος: Έπαθα ένα είδους σωματικό Αλτσχάιμερ

«Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ποτέ δεν με έχουν καλέσει, ποτέ δεν έχουν ζητήσει τη γνώμη μου, αυτό για μένα είναι ένα εύσημο».

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Σε είδα πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τρελάθηκα. Πήγα και είπα στον Alpha ότι υπάρχει μία καλή παρουσιάστρια και καλά παιδιά, να τους φέρουμε στην Αθήνα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την γνωριμία του με την Κατερίνα Καραβάτου.

«Αφού έφαγα πολλές φορτούνες, σαν να έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα, να δούμε και λίγο εσένα. Μπορεί να έχω εξωστρέφεια, αλλά έχω προβλήματα να λύσω. Κατά καιρούς πάθαινα διάφορα.

Στους Δέκα Μικρούς Μήτσους έπαθα ένα είδους σωματικό Αλτσχάιμερ. Πέρασα μία διαδικασία μετά το βιβλίο και το θάνατο της Τασούλας μία κατάσταση να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τα κιλά μου», δήλωσε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει ή πει διάφορα, ποτέ δεν με έχουν καλέσει, ποτέ δεν έχουν ζητήσει τη γνώμη μου. Αυτό για μένα είναι ένα εύσημο και μου δίνει δύναμη. Αυτή τη δύναμη την έχω από τότε που συνειδητοποίησα τον εαυτό μου, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο.

Στο πανεπιστήμιο έγινε κάτι σαν επιφοίτηση. Ήταν το μεταίχμιο που ντρεπόμουν να κάνουν οτιδήποτε και είδα μία αγγελία που έλεγε «ζητούνται φοιτητές να απαγγείλουν Ρίτσο». Ήταν η πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να κρατήσω τον εαυτό μου όρθιο απέναντι στο θέλω μου», δήλωσε ακόμα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αναφερόμενος στον θάνατο της αγαπημένης του Τασούλας, παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι που τον συγκλόνισε και συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να υποκριθεί πως όλα πάνε καλά.

«Κάποια στιγμή ο πόνος μου ήταν τόσος που βλέπω τώρα το χαμόγελό μου και είναι τόσο εκνευριστικός ο ήχος που γελάω. Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να παίζω ότι είμαι καλά και είπα, αυτή τη στιγμή περνάς κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Σεβάστηκα τον άνθρωπο που έζησα μια ζωή δίπλα μου και παραμέρισα τον κόσμο.

Η αδυναμία σου είναι η ταυτότητά σου. Δεν μπορείς να παριστάνεις συνέχεια τον δυνατό».

newsbeast.gr