Λίστα της UBS με δέκα πολιτικούς, τηλεπερσόνα, δύο τραγουδιστές και επιχειργματίες, ακόμα και ζευγάρι ανεπάγγελτων

17.2.2016

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη λίστα της UBS, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τα μεγάλα ποσά καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, στη λίστα βρίσκονται δέκα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μή, καθώς επίσης πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με καταθέσεις 2.500.000 ευρώ, αλλά και πολύ γνωστός επιχειρηματίας με καταθέσεις 200.000.000 ευρώ! Στη λίστα, υπάρχει κα ένα ζευγάρι ανεπάγγελτων που έχει σε λογαριασμούς του 25.000.000 ευρώ.

Όλοι οι παραπάνω προστέθηκαν στη λίστα με γνωστές τηλεπερσόνες, δύο πασίγνωστες κυρίες του έντεχνου τραγουδιού με καταθέσεις αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δικηγόρους γιατρούς, επιχειρηματίες, γνωστούς στα αθηναϊκά σαλόνια, καθώς επίσης γνωστός ζωγράφος με καταθέσεις 3.000.000 ευρώ, αλλά και ιερέας που βρέθηκε να έχει πάνω από 400.000 ευρώ.

Επισημαίνεται με νόημα ότι όλοι οι παραπάνω θα κληθούν (κάποιοι έχουν ήδη κληθεί) να δικαιολογήσουν τα χρήματα που εντοπίστηκαν. Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.