Λαμία: Είχε μετατρέψει τι σπίτι του σε οπλοστάσιο

Δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, όταν παρέκαμψαν το σύστημα ασφαλείας με το οποίο ήταν «αρματωμένο» το σπίτι ενός 38χρονου στη Λαμία και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό. Όμως, τα ευρήματα ήταν αρκετά για να του βάλουν χειροπέδες.

Έφτανε και μόνο το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή κλειστό κύκλωμα βιντεοσκόπησης και κατέγραφε τον δημόσιο χώρο έξω από την κατοικία του. Όμως, στην κατοχή του 38χρονου, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 297 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και ένα μικρό… οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα αεροβόλο περίστροφο, μια σιδερογροθιά και έναν εκκενωτή ηλεκτρικής ενέργειας taser!

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν το καταγραφικό μηχάνημα, η τηλεόραση και τέσσερις κάμερες του συστήματος παρακολούθησης και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.