Λαμία: Το οικογενειακό δράμα που συγκλονίζει! Κατέρρευσε η μητέρα ανήλικου παιδιού

Συγκλονισμένη η Λαμία από το δράμα μιας οικογένειας με μικρό παιδί. Η τραγική ιστορία της 42χρονης μητέρας στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας και των ναρκωτικών…

Σε κωματώδη κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας μια 42χρονη μητέρα, η οποία νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η 42χρονη ήταν μπλεγμένη στα δίχτυα των ναρκωτικών χρόνια, όμως μετά από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να επιστέψει στην οικογένειά της και το παιδί της.

«Ήταν πάνω από τέσσερις μήνες καθαρή. Όμως κάποιοι δεν την άφησαν και την παρέσυραν πάλι στο θάνατο», λέει η μητέρα της, η οποία χρόνια τώρα δίνει άνιση μάχη για σώσει την κόρη της, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα το εγγόνι σαν παιδί της.

H 42χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση, το απόγευμα της Πέμπτης, από σπίτι ηλικιωμένου Λαμιώτη. Ο προμηθευτής φέρεται ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη δόση της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν στον 71χρονο Λαμιώτη και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνωστός στους αστυνομικούς είναι και ο προαγωγός, καθώς και τα υπόλοιπα “φιλαράκια” της 42χρονης που την παρέσυραν στην κόλαση των ναρκωτικών.

Πηγή: lamiareport.gr