Λαμπερές παρουσίες στα εγκαίνια του εμβληματικού Ναυτικού Ομίλου Ρόδου

Τα λαμπερά εγκαίνια του εμβληματικού Ναυτικού Ομίλου Ρόδου

Η Βραδιά εγκαινίων για τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Ρόδου στέφθηκε με επιτυχία, ενθουσίασε όσους παραβρέθηκαν, ενώ έλαμψε ο όμορφος ουρανός της Ρόδου, αφού τα μεσάνυχτα ακριβώς βεγγαλικά & πυροτεχνήματα μάγεψαν τους καλεσμένους. Το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου ο Ναυτικός Ομίλος Ρόδου, άνοιξε τις θύρες του για το κοινό και υποδέχθηκε σημαίνοντα πρόσωπα τόσο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής των Δωδεκανήσων, όσο και του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Ο Δήμαρχος της Ρόδου κύριος Αντώνης Καμπουράκης, ο περιφερειάρχης Δωδεκανήσων κύριος Γιώργος Χατζημάρχος αλλά και ο βουλευτής Ν.Δ. κύριος Γιάννης Παππάς χαιρέτησαν με χαρά και ενθουσιασμό το ξεχωριστό project του πολυπράγμονα, δραστήριου, χαρισματικού επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη.

Με ιδιαίτερη θέρμη καλωσόρισαν επίσης τον αρτιστίκ, εμβληματικό πολυχώρο άνθρωποι της τέχνης, του αθλητισμού, του τουρισμού, της γαστρονομίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη λαμπερή εκδήλωση εγκαινίων έδωσαν το παρόν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αντώνης Λουδάρος, Ειρήνη Νικολοπούλου, Ντίνα Νικολάου, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσσα Ράγιου, Γιώργος Χειμωνέτος, Θάνος Καληώρας αλλά και εκλεκτοί δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Ο Ναυτικός Όμιλος «κοιτάζει» την θέση, όπου κάποτε υπήρχε ο Κολοσσός της Ρόδου αφού βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού, στο πλέον νευραλγικό και ιστορικό σημείο της πόλης .

Θα αποκαλούσαμε τον ΝΟΡ διαμάντι για την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα αν δεν αποτελούσε την άκρη και αρχή της καλύτερης τοποθεσίας του νησιού του Ηλίου, εκεί που στέκονται τα επίσης χαρακτηριστικά ελαφάκια.

Πρόκειται για ένα χώρο με συνολική έκταση που ξεπερνά τα 4.000 τετραγωνικά, μοιάζει με ένα ονειρικό, παραδεισένιο, ανεξάρτητο νησάκι μέσα στο λιμάνι, και περιλαμβάνει ένα beach bar που θυμίζει την παραλία του μυθικού Lido , ένα Mediterranean all day restaurant, ένα spiritual bar με περουβιανό φαγητό, spa, αλλά και ένα club που θα αφήσει εποχή . Ο chef Αντώνης Μανιάς και ο pastry chef Μάριος Κορωναίος εντυπωσίασαν με τις fine dining δημιουργίες τους αλλά και με comfort food γιά όλη την ημέρα .

Στην προβλήτα του ΝΟΡ αναμένεται ένα fish restaurant, αλλά και yachting service για την εξυπηρέτηση σκαφών VIP από όλο τον κόσμο, αφού θα διαθέτει υπηρεσίες πολλών αστέρων .

Επιπροσθέτως υπάρχει το Nautica club με πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών για πόλο, κωπηλασία, αγώνες κολύμβησης, υπηρεσία εκμάθησης ιστιοπλοΐας και κολύμβησης.

Σε ειδικό χώρος θα υπάρχουν αίθουσες spa, μασάζ, βελονισμού, ρεφλεξολογίας και healthy coaching. Επίσης ανοίγει μπουτίκ με δημοφιλή brands resort wear, αλλά και επώνυμα ρούχα από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, ενώ σκάφη θα μετακινούν τους επισκέπτες από το ένα σημείο στο άλλο, ή από τα ξενοδοχεία τους προς το χώρο του Ομίλου.

«Θεωρώ ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου θα αποτελέσει το στολίδι της Δωδεκανήσου παγκοσμίως ! Οραματίζομαι να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες εστίασης και να φέρω ξανά στο νησί ένα τουρισμό υψηλών απαιτήσεων , το διεθνές jet set που εδώ θα βρει premium υπηρεσίες. Κύρια επιδίωξη και σκοπός μου είναι να αφήσει το αποτύπωμά του στις καρδιές των πολιτών της πόλης μας αλλά και όσων επισκέπτονται τον γραφικό ειδυλλιακό μας τόπο» τόνισε ο δυναμικός παραγωγικός και δημιουργικός επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης!

Κώστας Αποστολίδης -Βίκυ Χατζηβασιλείου

Κώστας Αποστολίδης, Αντώνης Καμπουράκης

Ο Κώστας Αποστολίδης με το Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη

Αντώνης Λουδάρος, Βασιλεία Ζερβού, Κώστας Αποστολίδης, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Γιώργος Χατζημάρκος, Κώστας Αποστολίδης, Ρένα Παυλάκη, Σταύρος Μάτσης

Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Νικολοπούλου, Εύα Μουρτζάκη, Γιώργος Χειμωνέτος, Νατάσα Ράγιου,Τζιοβάνι Φαλιέρο

Ο Θάνος Καληώρας με τη γυναίκα του Θέτη