Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού: Σε άθλια κατάσταση το γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Χαλκούτσι

Δελτίο Τύπου

Αυτοψία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού το πρωί της Τετάρτης 19/5/2021 στα γήπεδα μπάσκετ-ποδοσφαίρου στο Χαλκούτσι καθώς και στις εγκαταστάσεις και στον περιβάλλοντα χώρο, όπου διαπίστωσε την πλήρη εγκατάλειψη. Στην συνέχεια, με άμεση παρέμβαση προς τον δήμαρχο Ωρωπού κ. Γεώργιο Γιασημάκη οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Χασιώτης και Βασίλης Γεωργόπουλος απαιτούν να πραγματοποιηθεί κάθε ενέργεια για την συντήρηση του χώρου. Συγκεκριμένα:

«Προς: Δήμαρχο Ωρωπού κ. Γεώργιο Γιασημάκη

Κοινοποίηση: Δημοτικούς Συμβούλους, Τοπικούς Συμβούλους

Αρ. Πρωτοκόλλου: 11898/21.5.2021

Κύριε Δήμαρχε,

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού πραγματοποίησε αυτοψία το πρωί της Τετάρτης 19/5/2021 στα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ στο Χαλκούτσι καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων.

Η κατάσταση που αντίκρισαν είναι εξαιρετικά απογοητευτική. Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός και ο περιβάλλον χώρος έχει γεμίσει από χόρτα και πυκνή βλάστηση, οι υποδομές και εγκαταστάσεις (αποδυτήρια κ.α.) έχουν κυριολεκτικά λεηλατηθεί και τελικά καταστραφεί, οι κερκίδες είναι επικίνδυνες για ατύχημα λόγω του πολυκαιρισμού και της ανύπαρκτης συντήρησης.

Ο χώρος αυτός, που θα μπορούσε να αποτελεί όαση αθλητισμού για το λαό της περιοχής μας, τους χιλιάδες καλοκαιρινούς επισκέπτες αλλά και ιδιαίτερα για την νεολαία μας, με ευθύνη δική σας και όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών έχει εγκαταλειφθεί. 

Σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Χαλκουτσίου, εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου, κάτι που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή μας και που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των κατοίκων και των οικιστών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι,

Μιχάλης Χασιώτης

Βασίλης Γεωργόπουλος».

Μάιος 2021,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com

Facebook