Λεβέντης: Θεωρεί βέβαιη τη συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης

9.12.2015

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντης,  μιλώντας τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα», επισημαίνοντας ότι «με πασαλείμματα προσπαθεί ο πρωθυπουργός να την κρατήσει».

Συνεχίζοντας τόνισε ότι «δεν θα ήθελα να είμαι το στήριγμα μιας κυβέρνησης που πέφτει» θεωρώντας βέβαιο ότι θα συγκροτηθεί Οικουμενική Κυβέρνηση, πρόσθεσε ότι «είναι ανάγκη να σχηματιστεί μια Οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες υπουργούς».  Επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η Οικουμενική αυτή κυβέρνηση θα δείχνει την γενναιότητα του πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα τόνισε ότι «δεν επιθυμεί το διάλογο» και συνέχισε «ασχολείται με την αντιπολίτευση, αντί να μας πει τι θα κάνει η κυβέρνηση του. Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αρρωστημένο κομματικό πάθος. Έχει 1.200 συμβούλους  και η Νέα Δημοκρατία 1.000», ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι «η ΕΡΤ κακώς άνοιξε, είναι στέκι αργομισθίας, είναι κομματικό Κράτος».