Λεβέντης: Μόνο η Ένωση Κεντρώων πιστεύει στις αρχές του Κέντρου

16.1.2016

Το Κέντρο γίνεται πεδίο μάχης για τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και το ποιος θα κυριαρχήσει. Το  ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων διεκδικούν την ιδεολογική  πατρότητα σε μια μάχη επιβίωσης.

«Η κυρία Γεννηματά σχεδόν φοβισμένη και γνωρίζοντας την απροθυμία των πολιτών να στηρίξουν τα ερείπια του παλαιού ΠΑΣΟΚ επιζητά ευρύτερο άνοιγμα στον κεντροαριστερό χώρο», αναφέρει ο Βασίλης Λεβέντης και θυμίζει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι το μόνο κόμμα που πιστεύει ακράδαντα στις αρχές του κέντρου.

Αυτό που καταδικάζει η Ένωση Κεντρώων, τονίζεται σε ανακοίνωση, είναι ότι όλοι προσπαθούν να εντάξουν τη λέξη “κέντρο” στις ιδεολογίες τους ασχέτως αν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν τη χώρα σε αυτή τη δυσμενή οικονομική κατάσταση.

«Εμείς θα θυμίσουμε σε όλους εκείνους που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν επικοινωνιακά τους πολίτες ότι το μόνο κόμμα εντός και εκτός του κοινοβουλίου που πιστεύει ακράδαντα στις αρχές του κέντρου είναι η Ένωση Κεντρώων και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις προτάσεις οικιοθελούς λιτότητας που καταθέτουμε και όχι από την τυφλή υπεράσπιση των καταστροφικών μνημονίων αλλά και από την μακροχρόνια πίστη μας επί 30 χρόνια στην ιδεολογία αυτή όταν οι άλλοι μετείχαν στο γλέντι της εξουσίας», καταλήγει η ανακοίνωση.