Λευτέρης Ελευθερίου: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και ο λόγος που έστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ για τα παιδιά του

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και το “εξώδικο” στα μέσα για να μην εμφανίζονται τα παιδιά του

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, όπως και όλη του η οικογένεια το πέρασε μαζί, ωστόσο σε εκείνον τα συμπτώματα ήταν πιο έντονα.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρω1νό σχολιάζοντας πως ο κορονοϊός “ήταν απόλυτα “ιππότης” με τις γυναίκες. Στην οικογένεια, οι άλλοι ούτε καν το κατάλαβαν, εγώ περισσότερο. Είχαν ανοσμία, αγευσία, εξάντληση και δέκατα στην αρχή. Φοβήθηκα με όλα αυτά που έχουμε ακούσει”, ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός εξήγησε το λόγο που τον έκανε να στείλει εξώδικο στα Μέσα ζητώντας να να προφυλάξει τα παιδιά του.

“Οι συμμαθητές των παιδιών μου τους έλεγαν ότι τους είδαν στο περιοδικό. Το μικρό αγχώθηκε και έκλαιγε συνέχεια, έλεγε ότι μας παρακολουθούν. Μίλησα με δικηγόρους, είπαν ότι θα το αναλάβουν εκείνοι και θα ζητήσουμε να παίρνουν μόνο εμάς φωτογραφίες, όχι τα παιδιά. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν”, είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

thetoc.gr