Λ. Καραούλης από Ωρωπό: Το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα θα είναι ρυθμιστής των εξελίξεων

«Ήρθε η ώρα σ αυτές τι εκλογές να βγουν οι νέοι μπροστά» τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην Ανατολική Αττική Λάζαρος Καραούλης, την Τρίτη 25 Απριλίου, κατά την προεκλογική του ομιλία, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, στον Ωρωπό.

Ο Λάζαρος Καράουλης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που σχεδίασε, μετεξέλιξε και υλοποίησε  το κράτος. Αυτό που εκσυγχρόνισε την Ανατολική Αττική στην οποία κατασκευάστηκαν τα μεγαλύτερα έργα. Ενώ επεσήμανε ότι «Το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Παπανδρέου δημιούργησε την μεσαία τάξη».

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το μόνο που ήθελε ήταν να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού. Ποιο είναι το προοδευτικό πρόσωπό του;

«Εάν κάποιος ψηφίσει Τσίπρα η Μητσοτάκη  είναι σαν να ψηφίζει να έχουμε την επόμενη μέρα πελατειακό κράτος, να συνεχίσουν οι απευθείας αναθέσεις, να συνεχίσει η λεηλασία του κράτους στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική. Πρέπει να βάλουμε ένα φρένο σ αυτό τον κατήφορο».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποσχέθηκε Πολιτική Προστασία, χωρίς αποτέλεσμα. Με τις υποκλοπές αποδείχτηκε ότι είναι αδίστακτοι. Αυτά δείχνουν την πρόθεση Μητσοτάκη να τορπιλίσει τους δημοκρατικούς θεσμούς», είπε.

Υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ θέλει να βάλει ένα τέλος στην καταστροφή. Για αυτό ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Τσίπρα».

Κατέληξε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι ρυθμιστής των εξελίξεων και ο Νίκος Ανδρουλάκης στην επόμενη κυβέρνηση θα είναι εγγυητής, όπου θα κάνουμε πράγματα που θα αφορούν το σύνολο των πολιτών, τους μη προνομιούχους τους εργαζόμενους τους νέους».

Δείτε την ομιλία του Λάζαρου Καραούλη στον Ωρωπό: