Λ. Μαυράκης: Η αλήθεια για το Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

 Αγαπητοί γονείς

Δεν προλάβαμε να σας ενημερώσουμε για τη ματαίωση της χρηματοδότησης του Δημοτικού Σχολείου από το ΕΣΠΑ 2016-2020 αναφέροντας τις ευθύνες των δημάρχων Περγάλια και Γεωργίου και οι κατ’ εξακολούθηση υπονομευτές, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό.

Αντί να ασχοληθούν με το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η αδιαφορία των Δημοτικών Αρχών, με αποτέλεσμα τη μετάθεση κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου για μετά το 2020, προτίμησαν να θολώσουν τα νερά μεταφέροντας τις ευθύνες στο συντοπίτη τους Λάζαρο Μαυράκη, με προφανή στόχο να «αθωώσουν» τους πραγματικά υπεύθυνους!

Έτσι στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου, ο Κώστας Καραγεώργος, γονέας μαθητών που φοιτούν στα κοντέϊνερ και στο βιοτεχνικό κτίριο, εκστόμισε αστήρικτες, ψευδείς και κακόβουλες συκοφαντίες, κατά του Λάζαρου Μαυράκη, δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ». Και για να γίνει πιστευτός στους ανυποψίαστους γονείς, του απέδωσε υπερφυσικές δεξιότητες, με κατηγορίες πως δήθεν στάθηκε εμπόδιο στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και στους δημάρχους, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί η κατασκευή του σχολείου!!!

Αγαπητοί γονείς

Θεωρούμε ανάξιες διάψευσης τις συκοφαντίες που από μόνες τους χαρακτηρίζουν το χαρακτήρα του μυθομανή και συκοφάντη Καραγεώργου, που αντί να θέσει τις δυνάμεις του στην εξυπηρέτηση του κοινού στόχου, που είναι η γρήγορη κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου, συνέχισε το διασπαστικό του κατήφορο!

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν αμείλικτα.

Τι δεν έχουν κάνει ο Δήμος και η Περιφέρεια από το 2006 που αγοράστηκε η έκταση στην οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι και σήμερα;

Γιατί δεν υποβλήθηκε μέσα στο 2017 από το Δήμαρχο Τανάγρας το αίτημα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να χρηματοδοτηθεί το σχολείο από το ΕΣΠΑ 2016-2020;

Τώρα είναι η ώρα να αναλάβει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν.

 Καλούμε το Σύλλογο να καλέσει σε νέα Γενική Συνέλευση τους γονείς των μαθητών, προσκαλώντας σε αυτή τον Περιφερειάρχη, το Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου μας.

Μόνο έτσι θα μάθουν οι γονείς από τα πλέον επίσημα χείλη την καθαρή αλήθεια για την 11ετή καθυστέρηση της κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου και θα απομονωθούν οι διασπαστές.

Παράλληλα θα δοθεί και ξεκάθαρο μήνυμα στους αρμοδίους, πως ενωμένοι οι δηλεσιώτες εκφράζουμε την αγωνιστική μας διάθεση και ζητάμε την αφύπνιση τους.

Δήλεσι 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

                   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

 «ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την πρόσφατη καταγγελία μας για τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου στο ιδιόκτητο αγροτεμάχιο της οδού Αγ. Γεωργίου όταν διαλαλούσαμε: ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ!! – ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; – ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ;;

Για μια ακόμα φορά καταγγείλαμε το Δήμαρχο Τανάγρας και ζητήσαμε από το αρμόδιο για την ένταξη στα προγράμματα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη να ενδιαφερθεί και για το Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου.

Ο Περιφερειάρχης πράγματι ενδιαφέρθηκε και ιδού τι μάθαμε για τη χρηματοδότηση του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου:

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ 2016-2020!!!

Δηλαδή δεν έγινε καν αίτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου στο Δήλεσι, με αποτέλεσμα να μείνει το σχολείο έξω από τις χρηματοδοτήσεις μέχρι το 2020!!!

 Δηλεσιώτες,

Αρκετή πίστωση χρόνου δώσαμε στους δημάρχους Γεωργίου και Περγάλια.

Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας από όλους εμάς τις ευθύνες του απέναντι στη νέα γενιά και τον τόπο μας!

Εάν δεν αντιδράσουμε ενωμένοι, ο Δήμαρχος και η Παράταξή του θα συνεχίσουν να αγνοούν το Δήλεσι, με αποτέλεσμα να χάνονται οι ευκαιρίες και η υποβάθμισή της ζωής όσων κατοικούν στο Δήλεσι να διαιωνίζεται!

Καλούμε λοιπόν το σύλλογο γονέων, τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους φορείς του Δηλεσίου σε συστράτευση, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αποφασιστικά το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο που δικαιούμαστε!

Δήλεσι 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ