Μάρκελλος Νύκτας: Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί – Ακόμη και ο πατέρας μου με κακοποίησε

«Το πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα»

Για τις σχέσεις του, από τις οποίες κατά καιρούς κακοποίηθηκε, μίλησε ο Μάρκελλος Νύκτας. Μίλησε για την πολλή αγάπη που έχει εισπράξει και τον αγώνα που έκανε ενάντια σε όσους τον απειλούσαν.

«Πριν από ένα χρόνο μετακόμισα σε αυτό το σπίτι του 1958. Είμαι από μικρός πολύ διαβαστερός. Όλη η οικογένεια μου διάβαζε. Η μαμά μου έκανε τόσα για μένα για να με μεγαλώσει, κουράστηκε πολύ και πονούσε για μένα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να αισθάνομαι αυτή την έλξη για το ίδιο φύλο. Αισθανόμουν ότι αγαπούσα αυτούς τους ανθρώπους που ήταν σαν εμένα, ήμουν ευλογημένος γι’ αυτήν την ταυτότητα» είπε στο «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

«Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκΑπό τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το “είναι μου”».

«Το πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα»

«Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια. Δεν την αισθάνθηκα ούτε με τον θάνατο της μητέρας μου. Είχαμε σχέση, φαίνεται περίεργο», εξομολογήθηκε.

Και κατέληξε: «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πως θα καταλήξω. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από την μοναξιά».

newsbeast.gr