Μένιος Φουρθιώτης: Θα περπατήσω ξανά σε 3 μήνες-Η ανάρτηση

Φωτογραφίες μέσα από το ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται μετά το χειρουργείο που ακολούθησε την πτώση μέσα στο σπίτι του, ανήρτησε στο Instagram ο Μένιος Φουρθιώτης.
Σύμφωνα με όσα έγραψε ο παρουσιαστής θα χρειαστούν τρεις μήνες για να περπατήσει ξανά. Ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου και το Θεό που είναι ζωντανός,τονίζοντας ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η ζωή.

Μένιος Φουρθιώτης: Η ανάρτηση

«Μέσα στις δυσκολίες της ζωής που μπορεί να είναι πολλές το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα της υγείας που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις η να αναρωτηθείς το γιατί! Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσεύχεσαι να γίνει το συντομότερο καλά να μπορέσεις να σηκωθείς να να περπατήσεις να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά! Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξανά περπατήσω θέλει υπομονή και πίστη !!!

Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη μάτια! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας. Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου #κατνοσοκομειοατυχηματων για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά και στη συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ το θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μην χάνεται την ελπίδα και να έχετε υπομονή γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις» έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης.

ourlife.gr