Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα το ΚΑΠΗ Χωριού Ωρωπός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, στο χωριό Ωρωπός, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, έκανε τους παριστάμενους, το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου,  να ξεχάσουν το τσουχτερό κρύο και την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα στην περιοχή.

Η αίθουσα των ΚΑΠΗ κατάμεστη, με την Πρόεδρο πρώην εκπαιδευτικό κα Ανθούλα Τυραιδή και τις άλλες κυρίες του Δ.Σ. να έχουν δημιουργήσει μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα αλλά και έναν υπέροχο μπουφέ με εδέσματα που οι ίδιες είχαν ετοιμάσει με πολύ κέφι και αγάπη για όλους.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ήταν εκεί για να τιμήσει την παλιά δασκάλα του αλλά και να σφίξει το χέρι σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ. Παρόν και ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού  και Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Οικονομάκος. Όπως και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, η Πρόεδρος της Ε.Τ.Α.Δ.Ω κα Αναστασία Μαραβέλια και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Χωριού Ωρωπός κ. Λάμπρος Ρόδης και Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδώτης, καθώς και Πρόεδροι Τοπικών  Συλλόγων.

Γνωστοί και αγαπημένοι, όλοι μεταξύ τους ευχήθηκαν για το νέο χρόνο αλλά την βραδιά έκλεψε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω., ο οποίος πρόσφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ δύο δωρεάν εκδρομές και μια θεατρική παράσταση στην Αθήνα, εισπράττοντας τις ευχαριστίες όλων.