Μέσα σε σαράντα μέρες έμειναν ορφανά από μάνα και πατέρα

Είναι φορές που η ζωή σου γυρίζει την πλάτη. Νομίζεις ότι σε εκδικείται. Δύο παιδιά θρηνούν μέσα σε σαράντα μέρες το χαμό μάνας και πατέρα. Είναι μια ιστορία που συγκλονίζει την Καβάλα. Μια τραγωδία χωρίς τέλος.

Πριν από σαράντα μέρες τα δύο παιδιά έχασαν τη μητέρα τους από παθολογικά αίτια. Πρόσφατα θρηνούν και το χαμό του πατέρα τους που εργαζόταν ως εναερίτης στην τοπική Δ.Ε.Η. και κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα κατά την διάρκεια εργασιών, με αποτέλεσμα δυο παιδιά να μείνουν ορφανά…

Σύμφωνα με το dramini, ο άτυχος 58χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και είχε χάσει πρόσφατα την σύζυγό του. Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, δυο ημέρες μετά το μνημόσυνο των 40 ημερών, εργαζόταν στην κοινότητα Ποδοχώρι της Καβάλας ανεβασμένος με το ειδικό καλάθι σε μια κολώνα φωτισμού. Ξαφνικά, χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης και έχασε τις αισθήσεις του.

Οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν άμεσα στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και τελικά υπέκυψε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες και ερευνώνται από πραγματογνώμονες της Δ.Ε.Η..

Πηγή: dramini