Μήνυμα Δημάρχου Τανάγρας για τη Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Το σχολείο καλλιεργεί το πνεύμα, την ψυχή και την προσωπικότητα των μαθητών και προετοιμάζει την ένταξη των αυριανών πολιτών στην κοινωνία. Οφείλουμε να του αποδώσουμε τον απαραίτητο σεβασμό και εφόδια για να αποδώσει τους καρπούς του.
Σε μια δύσκολη Οικονομικά συγκυρία σαν αυτή που βιώνουμε, στόχος είναι τα σχολεία μας να λειτουργούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Η δημοτική μας αρχή, οι σχολικές επιτροπές του Δήμου και εγώ προσωπικά, θα είμαστε αρωγοί στα σχολεία μας για να μπορέσουν να επιτελέσουν άριστα το έργο τους.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν το ταξίδι στην γνώση και την εμπειρία. Στους εκπαιδευτικούς, που έχουν το βάρος της προετοιμασίας και μεταλαμπάδευσης της γνώσης στα παιδιά. Στους γονείς, που με μόχθο και υπομονή στέκονται πάντα δίπλα τους και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο για τα παιδιά τους.
Θα ήθελα ιδιαίτερα να δώσω τις πιο θερμές ευχές μου στους μαθητές που ξεκινούν τώρα το ταξίδι της γνώσης αλλά και στους τελειόφοιτους της 3ης Λυκείου που θα κληθούν με πολλές θυσίες να δώσουν ένα μεγάλο αγώνα για να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας