Μήνυμα της Επιτροπής ανάκτησης δικαιωμάτων των κατοίκων της Μαλακάσας στο Δήμαρχο Ωρωπού

Το μήνυμα που έστειλε σύσσωμη η κοινωνία της Μαλακάσας στον Δήμαρχο Γιώργο Γιασιμάκη εν όψει του αυριανού ραντεβού του με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μιταράκη.

Επιτροπή ανάκτησης δικαιωμάτων των κατοίκων της Μαλακάσας

Δήμαρχε, εν όψει της συνάντησης που έχεις προγραμματίσει για την Δευτέρα 11 Μαΐου με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής έχουμε να σου υπενθυμίσουμε όπως και να σου προτείνουμε τα εξής:

Εμείς οι κάτοικοι της Μαλακάσας δημότες αυτού του Δήμου, με ίσες υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα με τους υπόλοιπους, τα τρία τουλάχιστον τελευταία χρόνια νιώθουμε ακρωτηριασμένο άκρο του, με δυσμενέστατες για εμάς συνέπειες!

Η γεωγραφική θέση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η καθοριστικής, ζωτικής σημασίας επιρροή αυτού του τόπου στον δήμο όπως και στο μεγαλύτερο τμήμα του Νομού μας, δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν από εμάς να ρισκάρει την τύχη του για οποιοδήποτε τίμημα!

Αναγνωρίζοντας την δυσκολία και την ιδιαιτερότητα του θέματος, εμείς οι κάτοικοι της Μαλακάσας στρέφουμε τις ελπίδες μας στην δυναμική παράσταση σου σε αυτή την συνάντηση διεκδικώντας τον δίκαιο ισομερισμό των προσφύγων – μεταναστών βάση των δηλώσεων της κυβέρνησης, που θα φέρει την αποσυμφόρηση του στρατοπέδου Γερακίνη όπως και την επαναφορά της ομαλότητας στην καθημερινότητα αυτού του τόπου.