Μία δημοκρατική απάντηση στις αγωγές του κ. Θωμά Ρούσση

Αγαπητοί Συνδημότες

Περνώ το θάρρος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα να απευθυνθώ σ’ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται.
Σήμερα λίγους μήνες μετά το τέλος των δημοτικών εκλογών έλαβα από τον πρώην δήμαρχο Ωρωπού ακόμα μία αγωγή που απευθύνεται στο πρόσωπό μου αλλά και στην οικογένεια μου με την οποία μας ζήτα χρηματική αποζημίωση διότι όπως λέει έχουμε πλήξει την προσωπικότητα του.

Δυστυχώς ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού δεν έχει αντιληφθεί ακόμα και σήμερα γιατί έχασε τι εκλογές ενώ έκανε τα πάντα για να τις κερδίσει χρησιμοποιώντας θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους.
Θα του απαντήσω μέσω της συγκεκριμένης επιστολής τους λόγους, που κατά την γνώμη μου οι πλειοψηφία των συνδημοτών μας τον έστειλαν τα έδρανα της αντιπολίτευσης ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα.
Κύριε Ρούσση οι πλειοψηφία των συνδημοτών μας σας έστειλε στην αντιπολιτευση για τους εξής λόγους:
Πρώτον γιατί δεν καταφέρατε ποτέ να γίνεται Δήμαρχος Ωρωπού λειτουργώντας για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Δεύτερον γιατί νομίζατε πως το θεσμικό αξίωμα του Δημάρχου και ο Δήμος Ωρωπού είναι ένα κλειστό μαγαζί μίας παρέας η οποία θα ασκήσει διοίκηση προς όφελος των λίγων και εκλεκτών σας.

Τρίτον γιατί καταπατήσατε κάθε έννοια θεσμικότητας και δημοκρατίας ως δήμαρχος εφαρμόζοντάς την πολιτική του έτσι θέλω εγώ

Τέταρτον διότι ως δημοτική αρχή προσπαθήσατε να απαξιώσετε με τον χειρότερο τρόπο όποιον σας ασκούσε κριτική

Πέμπτον γιατί απαξιώσατε στα μάτια των συμπολιτών μας το θεσμό του Δήμου και καταντήσατε τον Δήμο μας μαγαζί εξαγοράς πολιτικών συνηδείσεων

Έκτον διότι ενώ στα χέρια σας είχατε έναν δήμο ο οποίος έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξής εσείς δεν καταφέρατε να δώσετε πότε προοπτική και όραμα!
Έβδομον διότι νομίζατε ότι μπορούσατε να κρύψετε κάτω από το χαλί όλες τις πολιτικές σας αδυναμίες προσπαθώντας να εξαγοράσετε τους ανθρώπους ευτυχώς όμως κύριε Ρούσση κάποιοι δεν μπορούν να εξαγοραστούν.
Κύριε Ρούσση την ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!
Όγδοον διότι μετάτρεψε την οικονομική κρίση σε κρίση αξιών για την περιοχή μας.
Γι’ αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους προσωπικά στάθηκα απέναντί σας με δημόσιο λόγο και χωρίς να κρύβομαι δηλώνοντας την πολιτική μου απέχθεια για τον τρόπο που ασκήσατε διοίκηση στο τόπο μας.
Πολέμησα και θα συνεχίσω να πολεμώ πολιτικά τον εσάς και την παράταξη σας διότι αυτό που αντιπροσωπεύετε οδήγησαν την πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή και στα μνημόνια!
Το ίδιο βέβαια θα κάνω σε οποιοδήποτε έχει δημόσιο αξίωμα και το χρησιμοποιεί προς όφελος των λίγων όπως και να λέγεται αυτός.

Θεωρεί ο κύριος Ρούσσης πως έπληξα την προσωπικότητα του με την δημόσια κριτική που του άσκησα ακόμα και σε προσωπικό επίπεδό αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν αναλογίζεται πόσο έπληξε τον θεσμό του Δήμαρχου και τον Δήμο μας κατά την θητεία του!

Κύριε Ρούσση έσεις αποτιμάτε την προσωπικότητα σας με την τιμή των 18.000 ευρώ …
Εμείς κύριε Ρούσση δεν έχουμε βάλει την ταμπέλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ούτε στην τιμή ούτε στην προσωπικότητα μας!
Κύριε Ρούσση ας κρίνει η δικαιοσύνη τα λεγόμενα μας και ας κριθεί ο λόγος μου απέναντι στον δικό σας.
Όμως κύριε Ρούσση όμως να ξέρετε πως ότι και να κάνετε θα αντιπροσωπεύετε  πάντα το σκοτάδι και εγω θα προσπαθώ να αντιπροσωπεύω το ΦΩΣ!
Επίσης σας ενημερώνω πως δεν φοβήθηκα τις απειλές, τους τραμπουκισμούς και την ύβρεις σας την εποχής της παντοδυναμίας σας, δεν θα σας φοβηθώ ούτε τώρα ούτε ποτέ.
Γι’ αυτό θα σας πω αυτό που έλεγε ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ “ραντεβού στα γουναράδικα”
Κλείνοντας το συγκεκριμένο κείμενο θα απευθύνομαι ξανά σ’ όλους τους συμπολίτες μας δηλώνοντάς πως θα είμαι ΠΑΡΩΝ σ’ όλες τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν τον τόπο μας από το μικρό μου μετερίζι με αγάπη, προοπτική και όραμα για τον τόπο μας!

Γιάννης Μπουλέκος
Ένας απλός αλλά ενεργός δημότης του Δήμου Ωρωπού