Μίνα Αρναούτη: Η οικογένεια Παντελίδη μου ζητάει 84.000 ευρώ

Η Μίνα Αρναούτη η μιά από τις δύο κοπέλες που ήταν μέσα στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης  έδωσε συνέντευξη δύο χρόνια μετά στη Χριστίνα Λαμπίρη και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και την σκληρή κριτική που έχει ακούσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.

«Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους. Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

«Η υγεία μου δεν είναι όπως ήταν πριν. Έχω φτάσει τον οργανισμό στα όρια του. Και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν κάνω φυσιολογική ζωή πλέον. Έχω κάνει 13 χειρουργεία. Έχω κάνει τα 6 εντός του πεντάμηνου που νοσηλεύτηκα και τα επτά μετά. Τώρα ετοιμάζομαι για το 14ο και έχει ο Θεός. Έχουν περάσει ήδη 2,5 χρόνια και ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί εντελώς η υγεία μου. Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο. Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία.

Ψυχολογικά το παλεύω, αλλά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό, έχω κουραστεί πια. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να κάνω άλλο υπομονή, δεν μπορώ να κάνω υπομονή στα 2 χρόνια, ούτε λέξη να με παρηγορήσει. Θέλω να ξαναγυρίσω στη ζωή μου. Νιώθω ότι είμαι όμηρος, ότι είμαι φυλακή αυτή τη στιγμή και παλεύω να ξαναγυρίσω.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά την εντατική δεν καταλάβαινα την κατάσταση μου. Ήμουν 35 κιλά, με κοντό μαλλί. Τα μάτια μου είχαν μπει μέσα. Φαντάσου ότι όταν είχα βγει από το νοσοκομείο, ήθελα να βγάλω φωτογραφία, που έλεγαν πως ανέβαζα φωτογραφίες και το μάτι μου εδώ έμπαινε μέσα και τραβούσα το βλέφαρο για να τραβήξω τη φωτογραφία και να μη φαίνεται η ταλαιπωρία.

Όλη μέρα βρίσκομαι στα νοσοκομεία, σε φυσικοθεραπείες, πόνους. Κάθε χειρουργείο έχει και τους πόνους του. Δεν δουλεύω. Προσπαθώ να γεμίσω το χρόνο μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω. Όλα αυτά έχουν τεράστια έξοδα, τα οποία όταν δεν δουλεύεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθούν. Αυτά όμως μάλλον δεν τα σκέφτηκε κανένας όταν με συκοφαντούσαν στο διαδίκτυο. Είναι πάρα πολύ σκληρό και πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάω. Το αντιμετωπίζω και δείχνω την καλύτερη πλευρά του εαυτού μου»