Μαγική βραδιά στη λίμνη Μπελέτσι με τον Μεγάλο Ερωτικό του Μάνου από τη Χορωδία Αφιδνών

Μαγική βραδιά. Μοναδική, σε ένα χώρο παραδεισένιο στη λίμνη Μπελέτσι των Αφιδνών,  υπό φως  του ολόγεμου φθινοπωρινού φεγγαριού. Μια αξέχαστη μουσική πανδαισία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφιδνών 2000, στο τέλος του καλοκαιριού,  για να το αποχαιρετίσει και να γεμίσει αισιοδοξία το πέρασμα στο φθινόπωρο.

Ο Μεγάλος Ερωτικός του Μάνου Χατζηδάκι από την Χορωδία του Συλλόγου Αφιδνών 2000, χθες το βράδυ 8 Σεπτεμβρίου,  έδωσε άλλη διάσταση στο χώρο. Εκπληκτικοί στο τραγούδι ο Γρηγόρης Κακούρης και η Άννα Λάαρη, με την εξαιρετική στο πιάνο Νικόλ Καραλή, ταξίδεψαν το κοινό στους αγαπημένους δρόμους των ήχων του μεγάλου μας δημιουργού Μάνου Χατζηδάκι, που σφράγισε με τη διαχρονικότητα των  τραγουδιών  του τη μουσική ζωή του Τόπου.

Το άστρο του μαέστρου της Χορωδίας κ. Γρηγόρη Κακούρη,  η μεθοδικότητά  και η σοβαρή δουλειά του, για άλλη μια φορά, φάνηκαν προκαλώντας τα ευμενή σχόλια όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Είναι φανερό ότι η Χορωδία των Αφιδνών ανοίγει καθημερινά νέους μουσικούς δρόμους και εκπλήσσει με τα αποτελέσματα της.

Παρόντες στην εκδήλωση ο  Πατήρ Τιμ. Αναγνωστάκης, ο Αντιδήμαρχος Αφιδνών κ. Γ. Πούλος και Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτης, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κα Δήμητρα  Σωτήρχου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ωρωπού κ. Γιώργος Μαντάς, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.  Γ. Μπέλλος και Χ. Βρεττός, ο  Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ιπποκράτειου Πολιτείας κ. Κώστας  Κραββαρίτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών κ. Διονύσης Πατεράκης, Εκπρόσωπος της ομάδας Πολιτισμού Ιπποκράτειου Πολιτείας κα Π. Κυριαζή, ο Πρόεδρος των Εθελοντών Μ.Α.Κ.Ι.Π κος Σ. Μαρμαρινός.

Μεγάλη η συμβολή για τη διοργάνωση της  εκδήλωσης  των Αντιδημάρχων κ. Γ. Πούλο και  Δ. Βελτανιώτη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Μιχάλη Τόλια, του κ. Απόστολου Καρακατσάνη και της Μάρθας Δημητροπούλου για το σχεδιασμό της αφίσας, του γιατρού κ, Κωνσταντίνου Πάντου  για τη δωρεά του πιάνου στη χορωδία και το Gkremos Soundlighsoloution για το φωτισμό και τα ηχητικά, τους οποίους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφιδνών 2000 ευχαριστεί θερμά.

Μετά από αυτή την τόσο επιτυχημένη βραδιά το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου γιατί τα ωραία και θαυμαστά πρέπει να γίνονται θεσμός.